Creative

På NärCon möts mängder av kreativa människor! Allt ifrån YouTubers, cosplayare och dansare till serietecknare, musiker och spelutvecklare. Creative är vår satsning för att lyfta upp dessa, ge dig som är kreativ och producerar någonting själv en plattform att synas, sälja och träffa fans 지메일 주소록 다운로드.

Vad består Creative av?
Ett kort svar: en stor utställning samt massor av föreläsare/shower. Vi har på plats på NärCon Vinter massor av yta & föreläsningssalar på för alla våra utställare inom Creative Melon music download. Du som är kreatör och köper inträde till NärCon samt ett utställarpass till Creative i Kippu får då chansen att ställa ut på NärCon Vinter, visa upp dina saker, sälja, träffa dina fans och i samråd med din kontaktperson möjlighet att göra ett framträdande, föreläsning etc. Vi kommer förvandla Anders Ljungstedts till en fantastisk mötesplats för alla kreativa själar zabbix agent 다운로드!

Hur fungerar utställningen?
Till utställningen släpper vi 50 st platser via Kippu. Utställningen är öppen dygnet runt! Du behöver så klart inte vara vid ditt bort hela tiden, och det finns en yta där alla utställare kan låsa in sina saker snow.

Ett utställarpass ger dig:

  • Ett bord och stol
  • Ett uttag (ta med dig grenkontakt om du behöver)
  • Tillgång till vårt trådlösa nätverk
  • Information om dig här på vår hemsida & på vår utställarkarta
  • Möjlighet att föreläsa/framträda på NärCon (begränsat antal tillfällen, först till kvarn)
  • Dina aktiviteter listade i NärCons schema/app

Prata med din kontaktperson för att boka in dig för en föreläsning/uppträdande Windows 7 sp2.

Har du frågor om Creative på NärCon Vinter 2017? Kontakta daniela.smusin@narcon.se!

Får jag som utställare sälja saker 학사무림 다운로드?
Ja! Creative är öppet för alla kreatörer som skapar någonting själv(a), oavsett om det är att sy, teckna, utveckla ett spel eller komponera musik old songs.

Game Dev Gathering

I NärCons Game Dev Gathering kommer spelutvecklare ställa ut indie-spel och du kommer som besökare ha en unik chans att provspela dem! NärCon-appen kan du hitta ett komplett schema över allt som händer på vår Game Dev Gathering, och schemat uppdateras löpande inför eventet Paterson download.

Är du intresserad av att delta i vår Game Dev Gathering? Kontakta oss på event@narcon.se!