Föreningstorget

Föreningstorget är samlingsnamnet för aktiviteter som inte drivs av NärCons egen personal utan av andra organisationer, föreningar eller personer. Det kan handla om att anordna rollspel, brädspel, tävlingar och andra aktiviteter för att du som besökare ska få mer att göra!

Har du en rolig idé du skulle vilja genomföra? Kontakta vår ansvariga för föreningstorget på fanny.svensson@narcon.se! Vi försöker få in så stor variation och bredd som möjligt på våra arrangemang, så ju mer unik och häftig idé du har, desto större chans att vi vill att du kommer och genomför den på NärCon!

Alla tider & scheman för föreningstorget hittar du i appen!

 

Pokémon Gaiden

Vi är Sveriges BÄSTASTE förening för folk som vill se lite mer Pokémon i vardagen Inven 2017. Vare sig det gäller cosplay, TCG eller kanske rentav lite slagsmål via 3DS. Oavsett var din ambitionsnivå ligger så är du lika varmt välkommen. Vi anordnar turneringar i VGC, TCG, Pokkén med mera. Teckningstävlingar, Pokémon-brädspel, lekar, filmer och samkväm i Pokémon-anda finner du hos oss.

MoonCat Karaoke

KodachiKai presenterar MoonCat Karaoke. Hos oss kan du sjunga låtar från anime och annat tecknat, spel, musikaler, j-pop och lite blandade nörderier.
För en titt på vårt låtbibliotek, gå till kodachikai.blogspot.se/p/karaoke.html. Där kan du även passa på att lägga in ett önskemål om det är någon låt du saknar.

 

Doctor Who-rummet

Är du en Time Lord utan companion 치하야후루 만화 다운로드? En companion utan Time Lord? Känner du att ingen förstår dig och din otroliga kärlek till gamla sci-fi serier från Storbritannien? Eller gillar du bara Doctor Who? Då har vi ett plats för dig!

Vi i Doctor Who-rummet kommer ha öppet varje dag för DW-relaterat pyssel, spel och mys för alla glada Whovians. Men som om detta inte vore nog kommer vi även hålla ett antal event med Doctor Who-tema under konventets gång – det sedvanliga meetupet på torsdagen, men sedan även andra event som lekstunder, tävlingar, quiz, Varulv/Maffia, en panellek och en avslutande fika på söndagen.

Vill ni veta mer, så besök vår sida på Facebook: https://www.facebook.com/teamchemmeetups/

Kom över och mys med oss!”

 

Gillar du rollspel Pokemon Go? Kom och testa på i Rollspelsbaren hos MiFF!

MiFF, som står för Mega intresserade Fantasy Fanatiker, håller i alla möjliga rollspel under konventet för både nybörjare och lite mer erfarna spelare. Testa allt ifrån Mutant, Dungeons and Dragons till Lady Blackbird och vår alldeles egen utvecklade Frukost Furry!
Gillar du att lajva? Kom och testa på MiFF’s psykologiska skräck lajv Force Majeure eller humoristiskt kaos med Fort Forsmark! Kom och hälsa på oss!

Prova på Sporting Light Saber Combat med LudoSport!

På NärCon Gävle kan du få möjligheten att delta i en provträning i Sporting Light Saber Combat (ljussvärdsfäktning), en ny, spännande idrott skapad av organisationen LudoSport under de senaste 10 åren Naruto v Bleach 3.3 Download. Light Saber Combat är en äkta sport, säker och rolig, där man tränar för att duellera effektivt med ett ljussvärd. Idrotten har kodifierade regler och standarder och är utövad i 7 kampstilar. Under provträningen kommer ni att lära er idrottens regler samt några grundtekniker i den första stilen, Shii-Cho.

LudoSport är den första internationella akademien som lär ut och utövar Sporting Light Saber Combat. Grundad 2006, LudoSport finns nu i 9 länder och fler än 20 städer, med mer än 700 idrottare. Sedan 2015 finns LudoSport även i Stockholm.
Mer information om LudoSport och Sporting Light Saber Combat hittar ni på: http://sweden.ludosport.net

Eat Asian Association

EAA är en förening vars huvudsyfte är att knyta kontakt mellan svenska och asiatiska studenter på LiU. Vi anordnar flera olika event för våra medlemmar där de bland annat får utbyta sina språkkunskaper, lära sig om varandras kulturer och FIKA! Föreningen hjälper även till att välkomna nya studenter som läser Asienkunskap med japanska eller kinesiska på universitetet Mac mysql.
Är du intresserad av att lära dig kinesiska eller japanska, lära dig om asiatisk kultur eller bara vill ha kul och träffa nya människor? Kom till oss på NärCon Vinter för att lära dig mer om oss eller om du vill testa på något av de roliga aktiviteter vi brukar hålla för våra medlemmar.

Maffia Sverige

Maffia
är ett intensivt och oerhört roligt spel där fördelar går till folk som är bra på att ljuga och folk som är bra på att genomskåda människors lögner (eller sanningar).
Varje spelare blir i hemlighet tilldelad en roll, antingen som den goda bybon eller som den elaka maffian. Sedan är det upp till byborna att ta reda på vilka spelare som är maffia och hänga dem.
Men tiden är knapp, varje natt dör en bybo som blir skjuten av maffiosorna. Maffiosorna känner till sina kumpaner, men byborna vet ingenting genian 내 pc 지키미.

Föreningen Maffia Sverige arrangerar välstrukturerade maffiapartier av bra kvalité dygnet runt under konventet.
Låter det roligt? Välkommen till oss och prova Maffia, oavsett om du är en erfaren räv eller en oinvigd bybo.

Social Technical Interactive Gaming

Social Technical Interactive Gaming (aka S.T.I.G) kommer till Närcon vinter! På tidigare event brukar S.T.I.G hålla i bland annat Artemis och Johann Sebastian Joust men denna gång har vi radat upp med en del nya och spännande spel för er besökare. Vi kommer som vanligt ha med oss spelet Keep talking and nobody explodes men också nya spel som Ultimate chicken horse där ni ska bygga en hinderbana med fällor för varandra och vara den första (och enda) i mål för att få poäng 금요일엔 돌아오렴 다운로드. Och sen Jackbox 2 och jackbox 3 som ni besökare interagerar med er egen Android eller Iphone för att spela. Jackbox 2 och 3 är två spelpaket med många olika partyspel i. Ta kanske reda på vem som är best på att ljuga i gruppen med Fibbage 2 eller kanske ni är mer intresserade av en match för att se vem som vet mest om konst (som ni själva målar) i Bidiots, eller överlev i det dödligt roliga frågesportspelet Trivial Murder Party.

Kom och hälsa på oss för chansen att testa på nya och roliga spel!

Touhou Sweden

På NärCon Vinter kommer vi kunna erbjuda gästerna det bästa från den japanska spelserien Touhou! Prova på alla Touhou-spel i serien, träffa andra Touhou-entusiaster och få svar på allt om Touhou som du undrar över. Vi kommer dessutom att hålla i ett par turneringar i de spel vi har framme, så oavsett om du är nybörjare eller veteran välkomnar vi dig att vara med i dessa fantastiskt roliga tävlingar Sad song free download!

Vi ser riktigt mycket fram emot att träffa och umgås med er alla, allt detta i en underbar miljö fylld av Touhou!

SWEDENSTUCK

Swedenstuck är nordens största community för fans av webbserien Homestuck, dess skapare Andrew Hussie, och dennes övriga projekt!
Vanligtvis håller vi till på Facebook men på Närcon Vinter kommer vi erbjuda en massa kul grejer, både för fans och oinvigda! Hos oss hittar du OC-workshops, rollspelslekar, och kanske din nästa favoritfandom? Varje morgon mellan tio och tolv är du välkommen in för att sätta på dig ditt cosplaysmink med oss! Kanske framförallt relevant för dig vars cosplay har heltäckande kroppssmink, men alla är självklart välkomna för umgänge och assistans.

Våra andra aktiviteter hittar du i schemat på appen eller i vårt event:
https://www.facebook.com/events/603023739881860/

Du är självklart också välkommen till vår grupp cbs 레인보우 어플!
https://www.facebook.com/groups/129989997094941/

S.A.R.Z. Spelbar och S.A.R.Z. Maffia

Vi från spelföreningen S.A.R.Z. kommer till Narcon Vinter, för vi vill skapa kontakt mellan människor och spel!
Vi kommer demonstrerar olika brädspel och kortspel for alla som är intresserad och anordna S.A.R.Z. Maffia under kvällarna, så kom gärna förbi vår spelbar!

Arrangör: S.A.R.Z., sarzspelbar@gmail.com

Typ: Spelbar
Anmälan och kostnad: Gratis och drop-in
Antal spelare per tillfälle: Ju fler desto bättre

GEARCON Genghis Khan 6.1 Download!

Ett nytt konvent i Finnspång, Norrköping.
För konventare av konventare!
Gearcon är ett östasiatiskt gaming event satt i norrköping som kommer hållas under våren 2017.
Vi kommer ha allt från cosplay och försäljare till lokala band och grymt rejv. Det viktigaste av allt är ändå att vi går tillbaka till Konvents-grunderna som vi arrangörer kommer ihåg och den gemenskapen som vi saknar hos många stora event idag. Där alla är vänner och man bara kan sätta sig och enkelt få nya vänner.
Gear up partner!… its time for Gearcon!

PeppKai

PeppKai är en nördförening från Uppsala, som bland annat står bakom
konventet PeppCon. Hos oss kan du spela en massa udda TV-spel,
brädspel, och kortspel. Bland annat Super Bomberman för 4 personer
samtidigt, plus många andra udda och roliga retrospel. Välkommen!