Paneler & meetups

Paneler

Vad är en panel? En panel kan se ut på många olika sätt, men oftast handlar det mycket om kontakten mellan publiken och medlemmarna i panelen 윤고딕 150 다운로드.

I en panel kan du få möta dina favoritkaraktärer från dina favoritfandoms eller shower. Ställ frågor till dem, ge dem olika galna uppdrag att utföra eller bara låt dem underhålla dig medan du lutar dig tillbaka och njuter av live-föreställningen 블러드c 다운로드! Hur det än ser ut så blir det alltid lika roligt! Ett komplett schema för alla paneler hittar du i NärCon-appen no 1 linux.

För varje år blir det fler och fler som vill hålla i paneler under NärCon. Detta är både en fantastiskt rolig sak men leder förstås även till att vi behöver sätta upp lite regler och riktlinjer för ansökande paneler webtoon for The Incheon Landing.

Vill du ansöka med din panel kan du läsa reglerna nedan:

  1. Är du ansvarig för flera paneler än en, eller deltar i flera paneler än en, får du vara redo på att dina paneler kanske hamnar efter varandra 플래시 프린트 다운로드. I vissa fall kan det till och med hända att de krockar med varandra. Vi hoppas att ni kan förstå att vi tyvärr inte kan anpassa panel-schemat så att alla panel-deltagare blir helt nöjda: Ni är otroligt många 수료증 다운로드! 🙂 
  2. Det går bra att komma med önskemål om vilka tider man skulle vilja ha, men det betyder inte att alla dessa önskemål kommer gå att uppfylla, tyvärr Spring Framework!
  3. Om det finns 2 grupper eller fler som ansöker med en panel från en och samma fandom kommer dessa grupper få starta en kommunikation mellan varandra och komma överens om att slå ihop sig eller lösa problemet på annat sätt this month's clerk.
  4. När du mejlar så mejlar du en ansökan, inte en anmälan 웹페이지 파일 일괄 다운로드. Tyvärr kan vi inte garantera att alla paneler kommer med i schemat!
  5. Alla paneler kommer få skriva en beskrivning av sin panel inför eventet, som kommer upp i appen Download the appalling weapon! Det funkar som både en bra skyltning för panelerna och seriös organisering av aktiviteten.

Nu när du läst de lite halv-tråkiga reglerna får du istället jättegärna skriva en rolig ansökan! Den skickar du in till daniela.smusin@narcon.seVi ser fram emot din ansökan! 

Meetups

På en meetup samlas alla som vill kring ett gemensamt intresse, till exempel en serie eller ett spel. Där kan man träffa nya vänner och diskutera sin fandom!

Är du en besökare och vill anordna ett meetup eller ett annat event under NärCon? Då kan vi hjälpa dig utannonsera och därigenom nå ut till våra andra besökare! Har du ett annat event du vill att vi ska hjälpa till att utannonsera? Kontakta då daniela.smusin@narcon.se med information om vad du vill göra så ska vi hjälpa dig.

Meetups och andra aktiviteter som besökare håller i kommer vi publicera i det officiella schemat i NärCons app. Tillsammans gör vi NärCon magiskt! <3