Gaming

På NärCon Vinter kommer du kunna spela alla dina favoritspel på konsol och arkad, dygnet runt! Oavsett om du vill sitta och ta det lugnt eller träna till nästa turnering så är detta stället att hänga på 테라리아 컴퓨터 다운로드. Vi kommer också hålla i massor av gaming-aktiviteter och mysiga, casual turneringar. Självklart kommer vinnarna i samtliga turneringar få fina priser Download the battery!

Vi kommer satsa på att få tag på så många olika system som möjligt för att erbjuda dig ett stort utbud av underhållning. För att lyckas med detta så är vi enormt tacksamma för all utrustning som ni underbara besökare kan tänkas låna ut till oss – TV-apparater, konsoler, kontroller och spel 서울 한강체 다운로드.

Trivselregler:

  • All mat och dryck lämnas utanför lokalerna. Om detta inte följs så kan konfiskering ske.
  • Endast pandor får byta spel i konsolerna gta 산 안드레스 pc 다운로드.
  • Extra handkontroller finns att låna i receptionen, se till att dessa lämnas tillbaka när du är klar med ditt spelande.
  • Har du egen handkontroll med dig Download Animal Forest nds? Se till att märka upp den och informera pandorna om detta så att det inte blir några missförstånd.
  • Blockera inte utgångar, dörrar eller gångar Scratch 2.0. Är ni flera som vill spela tillsammans så gör det på ett snyggt sätt.
  • Respektera utrustningen! Det är okej att bli frustrerad av att spel men låt det inte gå ut över tangentbordet eller kontrollen showbox.

Kontakt

Har du några frågor om turneringarna, utbudet av spel eller något annat som rör gamingen på NärCon Vinter? Kontakta oss på gaming@vinter.narcon.se Free steam games!