Casual gaming

På NärCon Vinter kommer du kunna spela alla dina favoritspel på konsol och arkad, dygnet runt! Oavsett om du vill sitta och ta det lugnt eller träna till nästa turnering så är detta stället att hänga på iron man 3. Vi kommer också hålla i massor av gaming-aktiviteter och mysiga, casual turneringar. Självklart kommer vinnarna i samtliga turneringar få fina priser 삼성 갤럭시 usb 드라이버 다운로드!

Vi kommer satsa på att få tag på så många olika system som möjligt för att erbjuda dig ett stort utbud av underhållning. För att lyckas med detta så är vi enormt tacksamma för all utrustning som ni underbara besökare kan tänkas låna ut till oss – TV-apparater, konsoler, kontroller och spel 유니버스 샌드박스 다운로드.

Trivselregler:

  • All mat och dryck lämnas utanför lokalerna. Om detta inte följs så kan konfiskering ske.
  • Endast pandor får byta spel i konsolerna 훈민 워드 xp 다운로드.
  • Extra handkontroller finns att låna i receptionen, se till att dessa lämnas tillbaka när du är klar med ditt spelande.
  • Har du egen handkontroll med dig 시큐리티 에센셜 다운로드? Se till att märka upp den och informera pandorna om detta så att det inte blir några missförstånd.
  • Blockera inte utgångar, dörrar eller gångar Rune's Children Demonic. Är ni flera som vill spela tillsammans så gör det på ett snyggt sätt.
  • Respektera utrustningen! Det är okej att bli frustrerad av att spel men låt det inte gå ut över kontrollen 바운스 mp3 다운로드.

Kontakt

Har du några frågor om turneringarna, utbudet av spel eller något annat som rör gamingen på NärCon Vinter? Kontakta oss på gaming@vinter.narcon.se Windows Update!