Cosmos

Cosmos är NärCons egna mysiga butik där du kan få tag i amazing NärCon-merchandise!

Du kan alltid lita på att produkterna håller hög kvalitet till så bra priser som möjligt – kvalitet och kostnadsmedvetenhet är något vi håller hårt på. På plats finns såklart pandor som kan svara på alla dina frågor om produkterna. Om du har några frågor om Cosmos sortiment eller vill skicka ett förslag på produkter som du skulle vilja se i vår butik, kontakta cosmos@narcon.se EnduMarket apk!

Vi älskar festivalkläder, men ibland så vill du ha lite merch från din favoritfestival utan att ha en stor logga på. Det är därför vi har skapat NärCollection Download DeathNote! En kollektion av kläder med tryck som både är skapade och utvalda av NärCons community.

Vår första NärCollection är en samling supermysiga t-shirts, linnen & hoodies med awesome tryck som går att förboka genom vårt biljettsystem Kippu eller köpas på plats i Cosmos butik på NärCon Vinter. Det är en begränsad kollektion och motiven kommer att ändras med regelbunda intervaller Okiga's Fun Trip. Alla kläder är såklart Fair Trade & miljömärkta!

ncollection-showcase

Större bilder:
Fika
Hotto Dorinku
Sushi Desu~