Tillgänglighet

Alla ska kunna delta på NärCon! Anders Ljungstedts gymnasium är utrustad med hiss som går till alla plan med verksamhet. Ta hjälp av din ledsagare/assistent vid behov.

Incheckning

Personer med funktionsvariationer, som har behov av ledsagare/assistent, är berättigad att kostnadsfritt medföra sin/sina ledsagare/assistenter in på konventet. Intyg på behovet av ledsagare måste uppvisas (från kommunen/ledsagarens arbetsgivare). Ni behöver checka in tillsammans vid huvudentréen. Vid incheckningen visar du din biljett och får ett konventsband och ledsagaren får samtidigt ett konventsband mot uppvisande av ovan nämnda intyg. Kontakta kundtjanst@narcon.se för mer info eller om du har frågor.

Toaletter & duschar

På området finns det tillgänglighetsanpassade samt könsneutrala toaletter och dushar. Kontakta kundtjanst@narcon.se för mer information.

Mat

Det ska finnas gott om alternativ på NärCon när det gäller mat så att alla kan hitta något de gillar. För mer info om vilka matställen som har vilken typ av mat, kika in på Mat & Dryck.

Allergier
NärCon är en del av samhället så förvänta dig ungefär samma omgivning som om du hade besökt Linköpings centrum. Med det sagt så är pälsdjur förbjudna (med undantag för ledarhundar) och vi jobbar aktivt med att minimera antalet allergener på området, men vi kan inte garantera att området är fritt ifrån någonting som finns i övriga samhället. Den enda som kan ta ansvar för din allergi är du!