Tillgänglighet

Alla ska kunna delta på NärCon! Anders Ljungstedts gymnasium är utrustad med hiss som går till alla plan med verksamhet finale. Ta hjälp av din ledsagare/assistent vid behov.

Incheckning

Personer med funktionsvariationer, som har behov av ledsagare/assistent, är berättigad att kostnadsfritt medföra sin/sina ledsagare/assistenter in på konventet Ghost war download. Intyg på behovet av ledsagare måste uppvisas (från kommunen/ledsagarens arbetsgivare). Ni behöver checka in tillsammans vid huvudentréen. Vid incheckningen visar du din biljett och får ett konventsband och ledsagaren får samtidigt ett konventsband mot uppvisande av ovan nämnda intyg Trouble switch paid download. Kontakta kundtjanst@narcon.se för mer info eller om du har frågor.

Toaletter & duschar

På området finns det tillgänglighetsanpassade samt könsneutrala toaletter och dushar Aladdin 2019 free download. Kontakta kundtjanst@narcon.se för mer information.

Mat

Det ska finnas gott om alternativ på NärCon när det gäller mat så att alla kan hitta något de gillar 토리코 다운로드. För mer info om vilka matställen som har vilken typ av mat, kika in på Mat & Dryck.

Allergier
NärCon är en del av samhället så förvänta dig ungefär samma omgivning som om du hade besökt Linköpings centrum 업화의 해바라기 다운로드. Med det sagt så är pälsdjur förbjudna (med undantag för ledarhundar) och vi jobbar aktivt med att minimera antalet allergener på området, men vi kan inte garantera att området är fritt ifrån någonting som finns i övriga samhället 시상식 음악 다운로드. Den enda som kan ta ansvar för din allergi är du!