För föräldrar

NärCon är ett evenemang för ungdomar som är intresserade av cosplay, tv- och sällskapsspel samt japansk populärkultur. Under tre dagar samlas besökare från hela norden för att delta i tävlingar, titta på filmer, spela spel och umgås med varandra 자바 스크립트 ie 엑셀 다운로드. Konventet är helt och hållet fritt från alkohol och droger.

Om NärCon Vinter
NärCon Vinter arrangeras på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping under 23-26 februari slide master.

Då vi har över femton års erfarenhet av att arrangera dylika evenemang har vi ett mycket högt säkerhetsmedvetande på NärCon. Ett exempel på detta är våra konventsvärdar som agerar både säkerhets- och sjukvårdspersonal under konventet 차우차우 다운로드. Vi har en sjukstuga dit besökare kan söka sig, men även patrullerande värdar som rör sig runt hela området.

Det finns ingen åldersgräns för att gå på NärCon så du som förälder avgör alltid om du anser att ditt barn är moget nog att delta i eventet 더포리너 다운로드. Som vägledning i beslutet kan vi dock berätta att ca 43 % av våra deltagare är mellan 13-17 år, och 45 % mellan 18-24 år.

Värt att observera är också att det endast är besökare som köpt biljett som är välkomna i NärCons lokaler och på alla ytor konventet pågår i 마이 리틀 자이언트 다운로드. Det finns med andra ord inga aktiviteter eller ytor som delas av besökare och utomstående!

Om ditt barn behöver en plats att sova på under konventet så kan det vara bra att veta att NärCon erbjuder både sovsalar & hotell som alternativ indie movies. För att få en plats i en av konventets sovsalar krävs en sovsalsbiljett. Våra sovsalar övervakas dygnet runt och patrulleras av sovsalsvakter, och hela området avstängslat Msn Messenger download. Entrén är alltid bemannad där bandkontroller utförs på alla som vill komma in.

Mat finns att köpa på området dygnet runt under hela konventet 서역웅사 다운로드. Vi uppfyller självklart alla hälsovårdsmyndighetens krav på tillredning och vi siktar på att erbjuda en så varierad kost som möjligt. För att du som förälder ska veta att ditt barn äter och dricker ordentligt på konventet erbjuder vi dig som en service att köpa matbiljetter till NärCon samtidigt som du köper biljetten windows live mail 2012. Dessa kostar 29 kr/st och berättigar innehavaren till ett mål lagad mat per matbiljett. På så sätt vet du att när ditt barn åker till NärCon har hen mat för hela helgen med sig YouTube shortcut!

Är du fortfarande osäker? Läs ett meddelande som NärCons grundare Samuel Anlér, som själv är förälder, har skrivit till dig.

Kontakt
Har du några som helst frågor kring eventet NärCon, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänst på kundtjanst@narcon.se.