Grafik & typsnitt

Vill du visa din kärlek för NärCon? Då är detta rätt sida för dig, här lägger vi ut material som du själv kan använda dig av för att producera NärCon-pepp 웹페이지 동영상 다운로드! Tveka inte att skicka in ditt skapade material till oss sen, gillar vi det tillräckligt mycket så lägger vi upp det på vår hemsida så att alla våra andra besökare kan se Download the Cool School video.

Grafisk profil för NärCon

Här hittar du den kompletta grafiska profilen med alla symboler, logotyper och färger vi jobbar med när det inte är event eller någonting ska vara med och synas på flera event Download the cell phone video. Du hittar typsnittsfiler samt ett flertal .pdfer med både stående och liggande mallar!

3D-modell av NärCon-draken

Har du alltid velat leka med en 3D-modell av NärCon-draken 올레뮤직 맥 다운로드? Nu kan du det! Här hittar du videoklipp av draken, bilder med exempeltextur samt 3st Maya-originalfiler av modellen som skapades av Patrick O’Carroll poi jar 다운로드.

Videofilmer om NärCon

Här listar vi några av de filmer du hittar på NärCons YouTube a시월구일 다운로드.

Wallpapers

NärCon-typsnittet

NärCon har ett eget komplett typsnitt med vilket du kan skriva i stort sett vad du vill Download Acronis True Image. Förutom traditionella tecken hittar du även följande symboler i typsnittet:

Du skapar dem genom att göra något av följande:

  • Skriva in något följande tecken: ß ∂ ƒ ¸ ˛ √ ª
  • Genom att på en Mac trycka: Alt + s, Alt + d, Alt + f, Alt + g, Alt + h, Alt + j eller Alt + k wonder Hangul subtitles.
  • Genom att under Windows använda dig av programmet ”Teckenuppsättning” och infoga respektive symbol.

Så vad väntar du på windows 10 service pack? Ladda hem typsnitten och börja producera redan idag! De fungerar så klart i alla program på din dator, exempelvis Photoshop, Word etc och är så klart i vektorgrafik så att du kan förstora upp dem hur mycket du vill!

Typsnitt 1 – NärCon Regular, v.1.00
Typsnitt 2 – NärCon Outline, v.1.00

Utvecklingen av typsnittet

Typsnittet är skapat av Jimmy Gustafsson och Öga Design som målade varje tecken för hand med kalligrafipensel för att sedan scanna in.

Installera typsnitt

Under Windows
Under Mac
Under Ubuntu

För att det ska bli riktigt snyggt

  • I Photoshop: För att det ska se riktigt bra ut i Photoshop måste Antialiasing aktiveras och ställas in på ‘Strong’ eller ‘Crisp’. Detta på grund av komplexiteten och antalet ankarpunkter i tecknena.
  • I Word: Är du intresserad av typografi och vill att dokumentet ska bli riktigt snyggt när du använder typsnitten i Word? Markera då texten, tryck ctrl (cmd på Mac) + d, välj Avancerat och aktivera sedan kerning.