Värdegrund

En värdegrund kan beskrivas som de riktlinjer man har inom en grupp för vad man tycker är viktigt, vilka mål man har och hur man ska uppnå dem flower ingenuity. Det här är vår värdegrund: vad vi tror på och vad vi utgår från när vi arrangerar NärCon.

Fristad för möten
NärCon ska vara en fristad, en plats där du kan vara dig själv Paid Frozen 2. Där är du och dina vänner i fokus och allt ni vill göra finns inom räckhåll. NärCon är också en plats för möten, mellan nya och gamla vänner, mellan folk med samma eller olika intressen och mellan nördar från öst till väst Super Mario Maker. På NärCon kan du träffa de som är som du, som tycker som du och som gillar samma saker som du, men också människor du aldrig annars träffat med intressen du kanske inte ens känner till 맨헌트 다운로드. På NärCon ska du aldrig känna utanför eller åsidosatt, här ska du istället kunna vara stolt över dina intressen och din unika personlighet.

Deltagande och upplevelse
På NärCon kan alla delta i allt Open Xcom Download. Det kan vara allt från enkla prova-på-grejer till färgsprakande storslagna shower. På NärCon kommer du både få testa saker du aldrig provat tidigare och träffa nya vänner som brinner lika starkt som du för just ditt största intresse google play service 다운로드. På NärCon händer det saker hela tiden, dygnet runt och de flesta sakerna upprepar vi flera gånger så att du ska hinna med just den där prylen du ville göra Download another bot video.

Öppet för alla, inkluderande
På NärCon säger vi inte nej till någon. Alla får vara med. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, spelar ingen roll om du är cosplayare eller spelnörd och det spelar ingen roll om du är fattig eller rik 타워블록 다운로드. NärCon har alltid varit så billigt som möjligt och vi gör vårt bästa för att alla ska ha råd med allt ifrån mat till resor så att ingen stängs ute 심즈2 다운로드. Alla är välkomna, alla behövs och alla får plats. Så har vi alltid jobbat.

Vi samlas på NärCon för att vi känner att vi hör hemma här och alla som delar den känslan har vi något gemensamt med Youtube Kids pc. På NärCon respekterar vi varandra, vi lyssnar på och tar hand om varandra – men framför allt har vi galet roligt tillsammans. Vi är här för att ha kul. För att det är vi som är NärCon!

Våra rötter
Året var 2002. Det var det år då en helt vanlig pojke bestämde sig för att starta ett konvent. Han hade besökt den tidens klassiska spelkonvent och ville göra ett liknande evenemang men ville samtidigt att konventet inte bara skulle kretsa kring sällskapsspel utan också handla om hans andra intressen; tv- och datorspel samt anime och musikspel från Japan. Så skapades NärCon.

Med tiden blev det allt fler som engagerade sig i NärCon och arrangörerna tog med sig intryck från olika håll. Vi inspirerades av scoutläger, musikfestivaler, animekonvent och LAN. Snart hade vi skapat något unikt och besökarna blev fler och fler och började forma evenemanget efter sina intressen. Så skapades Sveriges första multikonvent.

Utvecklingen stannade inte där. Idag är NärCon en konventsfestival med starka inslag av japansk popkultur och spel, men en massa andra intressen ryms också på evenemanget. Och vi är långt ifrån klara. NärCon kommer alltid att förändras och utvecklas i takt med besökarna och samhället. Men även fast vi blir större och häftigare varje år är det viktigt att komma ihåg att alltihop började med den där helt vanliga pojken och hans intressen för lite mer än femton år sedan.