Boende

Alla måste sova någonstans, och NärCon erbjuder något för alla ryggar och plånböcker. Du kan antingen välja att sova i sovsal nära konventet eller utnyttja våra rabatterade priser på hotell i Linköping 문명 모드 다운로드!

På den här sidan hittar du information, regler & priser om sovsalar, hotell & vandrarhem. 

Sovsalar

I Anders Ljungstedts Gymnasium finns det gott om sovsalar och duschar i nära anslutning till konventet 원펀맨 게임 다운로드. Du kan köpa din sovsalsbiljett samtidigt som du köper din biljett (på kippu.events). Tips: Sovsalsplatserna tar alltid slut, så vet du att du kommer behöva en sovsalsplats, vänta inte med att köpa din biljett och sovsal! Sovsalarna öppnar samtidigt som konventet och stänger kl.10:00 på söndagen Iris1 download.

Att tänka på:

  • Du har ca. 3 kvadratmeter yta för dig, din packning och madrass i din sovsal.
  • Sovsalarna är till för att sova i, respektera detta och håll ner ljudnivån för allas trivsel spy++ 다운로드!
  • Vi kan inte lova att det är lugnt och tyst i sovsalarna. Vi kommer så klart göra allt vi kan för att det ska vara det, men vi märker tyvärr inte allt Temerre. Vi gör inga återbetalningar till följd av förlorad sömn. Är det någon i din sovsal som stör? Meddela då någon av våra sovsalsfunktionärer om det hela Download Adobe Illustrator cs3.
  • Sovsalarna tillhandahåller inte någon form av liggunderlag, täcke eller kudde utan du får ta med dig dina egna sovattiraljer.
  • Förvaring av saker i sovsalarna sker på egen risk 구글 드라이브 폴더 다운로드!
  • Du får inte ha en dubbelmadrass i sovsalarna, såvida ni inte är två som delar denna, tänk på att du enligt ovanstående punkt har ca. 3 kvadratmeter yta Illustration cc 2015.
  • Är det kanske första gången du sover i en sovsal? Läs då gärna igenom dessa trivselregler som våra besökare har skapat utifrån egna erfarenheter invoice form.

Hotell

Vi samarbetar med flertalet hotell i Linköping för att erbjuda rabatterade priser till dig. Du bokar dem direkt i vårt biljettsystem, tillsammans med din inträde till konventet! Alla priser på hotell är för boende torsdag-söndag 스케치 크랙 다운로드. Mer information om vad som ingår (frukost etc) får du av hotellet!

Scandic City

Dubbelrum – 3299 kr (1649 kr/person) slutsålt!

Trippelrum – 3899 kr (1299 kr/person) slutsålt!

Stångå Hotell

Enkelrum – 2459 kr slutsålt!

Dubbelrum – 2999 kr (1499 kr/person) slutsålt!

Fyrbäddsrum – 4099 (1024 kr/person) slutsålt!